ISO 9001

Kwaliteitsmanagement, waarom?

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagementsysteem, waarmee kunt u aantonen dat u voldoet aan de Wet- & Regelgeving die geldt voor uw branche. Deze zijn opgesteld om een gegarandeerde kwaliteit naar de klanten te waarborgen.

Het hanteren van dit kwaliteitsmanagementsysteem vereist een goed bijgehouden, en vaak complexe, administratie. ISO 9001 voorziet richtlijnen als basis voor uw managementsysteem volgens het principe: “ Zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het”.

De werkwijze gehanteerd door u en uw medewerkers vormt het uiteindelijke kwaliteitsmanagementsysteem, vastgelegd middels ISO 9001. Er ontstaat een duidelijk beeld en uniformiteit binnen uw organisatie. U krijgt zicht op projecten, prestaties of faalkosten tijdens de uitvoering, op de veiligheid voor uw werknemers of op klachten.

"Uw managementsysteem kan zo klein gemaakt worden als u wilt, of zo groot als de klant van u verlangd."

Avisé MKB Solutions kan voor u de volgende elementen borgen en opnemen in het programma:

Avisé MKB Solutions zorgt voor het voorbereiden, opzetten en het implementeren van uw kwaliteitsmanagementsysteem, afgestemd op de wensen van u en uw organisatie!

Het is ook mogelijk om het bestaande systeem ISO 9001:2008 om te zetten naar de nieuwe norm, zodat deze weer voldoet aan de eisen die gelden voor ISO 9001:2015.

Wat zijn de voordelen voor u?

Meer weten over dit thema? Lees dan onze blogs of neem contact met ons op.